Ted Louise
Wij bij Ted Louise geloven dat alles mogelijk is. Met onze tassen versterken wij je bij iedere stap die je zet, zowel zakelijk als privé. Ted Louise staat voor een georganiseerde tas van het meest hoogwaardig kwaliteitsleer full grain leer. De tassen zijn elegant, gedurfd en gekenmerkt met een classy uitstraling en een fashion twist. It’s all in the details! Ted Louise is meer dan een tas voor haar klant. Ted Louise is een merk waar haar klant zich door gesterkt voelt en waarmee ze zich identificeert.

Ted Louise versterkt vrouwen bij het najagen van hun dromen. Ambitie, gedurfdheid, elegantie en organisatie zit in ons DNA. Jouw succes en geluk stellen wij voorop en vormt altijd de basis voor onze ontwerpen.

Ted Louise: gemaakt voor sterke vrouwen, door sterke vrouwen.
De zekerheden van https://tedlouise.com/nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.