Teddy & Beer
Maak elk moment met jouw kindje bijzonder en verzamel persoonlijke herinneringen van prachtige kwaliteit.
Martine
Heel mooi en ze blijven ook mooi. Had er al drie met naam voor de kleinkindjes besteld en nu een erbij voor de jongste. Prachtige kwaliteit
Lindsey Box-Janssen
Mutsje met naam besteld voor onze nog te verwachten zoon. Helaas viel het mutsje tegen. Labeltje waar de naam op was gemaakt was verkleurd, gelig. Ook stond de naam hier scheef op geborduurd én zaten er losse stiksels die nog flink uitstaken.
Contact gehad met de eigenaresse hierover en zonder aarzeling beloofde ze een nieuw mutsje. Deze is nu, op moment van schrijven, onderweg.
Wij zijn erg blij met de service welke eigenaresse heeft geboden. Het eerste mutsje had snelle verzending maar ook dit mutsje is alweer snel onderweg.
Bedankt Leonie, kan niet wachten totdat het mutsje binnen is! -
Hoe beoordeel je Teddy & Beer?
Hanne Vanmechelen
Heel mooi mutsje I loved it
Michelle Scholte - Janssen
Leuke en lekker warme omslagdoek!
Super leuk dat de naam erop een duidelijke manier op verwerkt is. Het zijn hele leuke producten! Je krijgt er echt kleine teddybear vibes van! -
Erna
De bestelling is snel geleverd.
Elisa
Mooi mutsje en snelle levering
Natasja Bovenschen
Goede communicatie en goed eindproduct!
Laura Van Tongelen
Mooi afgewerkt, precies zoals ik het wou!
Yael Brouwer
Heel blij met de mutsjes en knuffeltjes met naam! Hele snelle levering en fijne communicatie 🙏🩷
Valerie
Snel en heel fijn contact. Ik had een gepersonaliseerd item en ook dit was heel snel geleverd. Ook onwijs blij met het eindresultaat.
Kristel Roelandts
Het was even wachten op de levering omdat het een gepersonaliseerde omslagdoek was. Maar zo de moeite waard om op te wachten! Heel mooi!
B. Roos
Snel geleverd, super mooi product. Doet het altijd goed als kraamcadeautje :-)
Chris
Vergeelde naamlabels en materiaal bodywarmer is anders dan op foto.
Malki
Kleur garen komen niet overeen met het resultaat van het mutsje.
Anouk Van Wershoven
Mooie omslagdoek. Precies zoals op de foto
Florence Renard
Zacht en lekker warm deken op de groei
Joan-Anne Rhodes
het duurde wel best lang voordat het product er was ondanks de hoge verzendkosten
Anja Demeyere
Heel mooi
Eline Anzempamber
Top top top
Ashley Waegemans
Heel blij met de prachtige gepersonaliseerde muts!