Teddy & Beer
Maak elk moment met jouw kindje bijzonder en verzamel persoonlijke herinneringen van prachtige kwaliteit.
Margit
Zoals verwacht! Goede stof en fijn dat de naam geborduurd is!
Linda Erdman
Website prima, bestellen ook maar verzenden en bezorgen duurt lang.
Hoe beoordeel je Teddy & Beer?
Danielle Egelie
Mooie materialen en prachig resultaat.
Carina
Muts en Shawl met naam.
Service heel goed en vriendelijk. Kleurcombinatie muts/shawl/stiksel was niet goed uitgezocht. Hier kreeg ik een email voor. Zeer attent en meedenkend. Inpakken voor € 3,95 had ik iets meer verwacht dan alleen een "gewoon" kadopapier. -
Whitney H
Voor de 2 keer al een muts besteld met naam. Zijn echt top mutsen! En snel geleverd!
Ariënne De Vries
Mooie muts, mooi geborduurd, snelle levering. Fijn meegedacht nadat ik een vraag heb gesteld.
Marian
Goeie service, vind het wel minder dat je € 5.50 betaald voor bezorging onder bepaald bedrag
Lisa
Goede service! Snelle levering
Suzanne van Oosten
Nu voor de 2e keer een gebreid mutsje besteld zo tevreden over de service. Fijne zachte kwaliteit hierdoor geen kriebels op
haar hoofd. Prachtig gepersonaliseerd handwerk. Zeker niet de laatste bestelling:) -
Stephanie Scholte
Erg mooi
Iris
Mooi aanbod, spulletjes zijn snel geleverd. We waren niet helemaal tevreden met de naam op het mutsje (was scheef er op gezet) maar we hebben zonder gedoe, een nieuwe gekregen. Top service, wij zijn er blij mee!
Antwoord van Teddy & BeerDank je wel voor je mooie review Iris! Wij zijn heel blij om te horen hoe tevreden je met je bestelling van! Liefs, Team Teddy & Beer
Lisanne Oegema
Snelle levering en mooie kwaliteit
Margriet van Nassau
Super leuk artikelen en sneller klaar dan verwacht.
Antwoord van Teddy & BeerDank Margriet voor je mooie reactie! Liefs, Team Teddy & Beer
Cagla Salih
ze zijn zeer behulpzaam en de levering voor een handgemaakte deken is redelijk snel.
Jildou Heida
Snelle levering, en een heel fijn mutsje. Heel leuk dat het zo persoonlijk gemaakt kan worden.
Maja Huyghe
Snelle en correcte levering en super tevreden van de artikelen zelf!
Ook de communicatie en dergelijk is altijd top! -
Sharina Hoek
Heel tevreden met mijn bestelling! Was ook snel binnen. Kunnen niet wachten tot onze dochter geboren is en het geboortemutsje te showen.
Evelien Doornbos
Prachtige muts en sjaal
Kitty van der Schaft
De prijzen zijn wel hoog 25,00 per mutsje. Service is goed en kwaliteit is ruim voldoende
Anouk Robert
Producten die met liefde gemaakt zijn! Dat merk ik aan