Teex, uw wierookspecialist

Teex, uw wierookspecialist

Bestel snel en makkelijk bij Teex, uw wierookspecialist!

Teex, uw wierrookspecialist staat altijd voor u klaar met een groot aanbod en een scherpe prijs!

“Ontspannen is enorm belangrijk, ook tijdens het bestellen van onze producten". Uw ervaring staat altijd voorop. Naast ontspannen winkelen streeft TEEX er ook naar om u altijd te kunnen voorzien van een groot aanbod fairtrade producten met een scherpe prijs.

Heeft u vragen, tips of advies nodig? De medewerkers van Teex staan altijd voor u klaar.
Maar heeft u tips voor ons?

Laat het ons snel weten!

E-mail: info@teex.nl
De zekerheden van https://teex.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.