Tegel Beverwijk

Tegel Beverwijk

Ook in de keuken geldt: goed gereedschap is het halve werk!

Bij Tegel vindt u de keukenmachines, pannen, barbecues en gereedschappen die de hobby- en professionele kok nodig heeft voor het maken van een compleet gerecht.

Wij organiseren diverse kookdemonstraties en workshops om u kennis te laten maken met de producten.

Opgericht in 1893, heeft Tegel een schat aan kennis en ervaring, waarmee we u graag van dienst zijn.

In onze winkel in Beverwijk vindt u ook alles voor uw compleet aangeklede gedekte tafel. Wij beschikken over een assortiment serviezen, glasservies en bestekken, van modern tot klassiek.

Op koffiegebied verkopen wij diverse espressomachines, waaronder een zeer groot assortiment van het Zwitserse merk Jura. Natuurlijk hoort daar een koffieafdeling bij met accessoires, koffiezetters en een assortiment koffiebonen. Losse theesoorten mogen daar natuurlijk niet ontbreken.

Maar ook op gebied van olijfolie, azijn, pasta.s, pesto´s, sauzen en andere heerlijkheden kunt u bij ons terecht. Wij maken prachtige geschenkpakketten, eventueel ook geschikt als relatiegeschenken zoals in het najaar de kerstpakketten.

Tot slot hebben wij naast kookboeken, kookkado´s ook een zeer uitgebreide bakafdeling met alle benodigdheden voor heerlijke creaties, van bakvormen tot bakmixen, spuitzakken tot fondant!
De zekerheden van https://www.tegelbeverwijk.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.