Tegeldrager.nl - Verstelbare vloerdragers van hoge kwaliteit

Tegeldrager.nl - Verstelbare vloerdragers van hoge kwaliteit

Robuuste vaste en verstelbare tegeldragers, terrasdragers en vloerdragers van Envirolift. Onderdeel van Fiberplast circulair BV, een groothandel gespecialiseerd in duurzame en circulaire alternatieven met meer dan 15 jaar ervaring t.a.v. verhoogde vloeroplossingen. Voorheen werden onze producten uitsluitend aan de zakelijke markt geleverd, nu kunnen ook particulieren via onze webshop tegeldrager.nl kennismaken met de gebruiksvriendelijke vloerdragers van Envirolift. Klanten van de webshop tegeldrager.nl zijn verzekerd van dezelfde professionele ondersteuning, advies en support als onze reguliere klanten.
De zekerheden van https://www.tegeldrager.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.