Tegellevelling.nl

Tegellevelling.nl

Importeur met online winkel maar ook offline in hoogwaardig Tegel Levelling
Systemen zoals Straxxo en Peygran en tegelzet gereedschappen voor de professionele eindgebruiker. Uiteraard kunt u ook bij ons slagen als Doe Het Zelf.
De zekerheden van https://www.tegellevelling.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Tegellevelling.nl staat voor hoogwaardige tegel levelling systemen en professioneel gereedschap, zowel voor de zzp tegelzetter, de grotere tegelzetbedrijven als winkeliers. We leveren via internet doormiddel van de webshop maar we bezoeken ook zeker onze klanten fysiek. We houden van een persoonlijk contact en van warme relaties en streven iedere dag naar het tevreden stellen van onze klanten. We zijn wat jaren geleden als een bedrijfje die een aantal zakjes clips per week verkocht zo langzamerhand er naar toe aan het werken om een totaal leverancier te worden van hoogwaardig tegellevelling systemen, tegelzetgereedschap en benodigdheden.


Bekijk Manifest