Telescoop.nl

Telescoop.nl

Bij Telescoop.nl vind je telescopen en accessoires voor zowel beginners als gevorderden – van instapmodellen tot geavanceerde AI-gestuurde telescopen. We bieden deskundig advies, inspirerende blogs en educatieve initiatieven. Onze missie: sterrenkunde voor iedereen toegankelijk maken, met kwaliteit,
9,6
Filter 136 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 88 met beschrijving

• User deluxe

Very good

• Ron Kellenaers
    Geverifieerde klant van Telescoop.nl

Snelle levering, en communicatie, en zelfs als extraatje 2 mails met instructies! Dit geeft mij een heel goed gevoel.

• Hoe beoordeel je Telescoop.nl?

• Brendan Deconynck
    Geverifieerde klant van Telescoop.nl

Snelle levering en goed product .
    Niets op aan te merken .

• HansvB
    Geverifieerde klant van Telescoop.nl

Goede informatie en binnen 2 dagen geleverd.

• A.
    Geverifieerde klant van Telescoop.nl

Product was niet op tijd leverbaar kwam ik na bestellen achter. Heel vriendelijk geholpen door Sina zowel via de mail als telefonisch. Top service!

• Younes Amajoud

• Christ Netten

Hele goeie service

• Tristan Roeleveld
    Geverifieerde klant van Telescoop.nl

Goede duidelijke website met een goed assortiment en eerlijke prijzen en diverse soorten betaalmethodes. Er kwam bij mij nog wel verzendkosten bij ondanks er boven de 100euro geen verzendkosten bij zal zitten.

• Polina
    Review voor Telescoop.nl

Despite the misunderstanding with the delivery - the order was delivered in parts - the telescope did arrive before my departure, and I was able to give it as a gift. Thank you for making the effort.

• Eva Galyas
    Geverifieerde klant van Telescoop.nl

Snelle levering mijn bestelling was zomaar binnen. Goed verpakt. Het was een cadeautje en ongeopend doorgestuurd. Hij was heel blij mee. Over de kwaliteit weet ik nog niet hoe het ervaren werd. Dat volgt nog. Dank voor de mogelijkheid.

• Marco Revet
    Geverifieerde klant van Telescoop.nl

Top ding Jupiter en Saturnus goed kunnen bekijken had ik niet verwacht heel blij mee

• Rob De lugt
    Geverifieerde klant van Telescoop.nl

Top service zelfs in deze druke bezorgtijd toch mijn dwarf 3 optijd binnen. Vragen ? Geen moeite denken en helpen mee. Top winkel , top apparaat , top service.

• Ivo Willems

Snelle en correcte levering

• Johan Bloembergen
    Geverifieerde klant van Telescoop.nl

De prijzen zijn zeer scherp, vaan een stuk goedkoper dan bij andere leveranciers van telescoop gerelateerde producten

• Monica Groothedde
    Geverifieerde klant van Telescoop.nl

Goede prijs, hele goede service. Aanrader!

• Wim Lemmens
    Geverifieerde klant van Telescoop.nl

Goede webshop veel keuze en een goede beschrijvingen , snel geleverd

• Stephan van Gestel
    Geverifieerde klant van Telescoop.nl

De telescoop ziet er geweldig uit, maar ik moet hem nog gaan uitproberen. De app die erbij komt ziet er professioneel uit, dus ik heb er veel vertrouwen in.

• Meine Koopmans

Goed contact.