Thamar Consult | Webshop

Thamar Consult | Webshop

De supplementen die ik verkoop bestaan alleen uit de vegetarische werkstoffen en hebben geen vulstoffen. De capsules zijn gemaakt van plantaardige cellulose wat een plantaardig materiaal is en dus ook vegetarisch. De kruiden die gebruikt worden zijn van biologische oorsprong.
Orthomoleculaire Supplementen van Puro & Ortholon
De zekerheden van https://www.thamarconsult.shop
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Lichaam en geest zijn geen gescheiden werelden, maar beïnvloeden elkaar. Vitaliteit is alleen bereikbaar en houdbaar als lichaam en geest met elkaar in balans zijn". Ik weet uit eigen ervaring wat het betekent, wat het met je doet, om van het kastje naar de muur te worden gestuurd, terwijl je klachten en je pijnen reëel en echt zijn. Zonder maar ook echt enigszins te worden geholpen. Zonder dat er een oplossing komt OF zelfs maar enige verlichting van je klachten! Haar missie om zoveel mogelijke mensen preventief of met klachten te helpen stamt uit haar eigen ervaringen.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.