The Autosport Company B.V.

The Autosport Company B.V.

The Autosport Company is het meest complete autosport bedrijf van de Benelux! Ruim 4500m² Autosport plezier onder één dak! In onze webshop vindt u meer dan 20.000 producten allen gerelateerd aan auto's en autosport!

Maar.. wij bieden meer dan alleen onderdelen. Bij ons op het bedrijf bieden wij verschillende diensten aan zoals:

4x4 Vermogensbank
Bij The Autosport Company beschikken wij over een High-Tech rollenbank van fabrikant Dynostar. Op deze testbank kunnen zowel 2- als 4-wiel aangedreven auto's getest en afgesteld worden.

Uitwegen
U kunt bij ons ook terecht voor het nauwkeurig uitwegen van uw auto tot een maximum gewicht van 2500 kg. Deze handelingen verrichten wij proffesionele uitweeg apparatuur, welke met een nauwkeurigheid van 0,5KG kan meten.

3D Uitlijnen
Voor het vakkundig 3D uitlijnen van uw straat- of competitieauto bent u bij The Autosport Company aan het juiste adres! Wij gaan verder waar de rest ophoudt.

En meer! Ontdek het op onze website of kom een keer langs in Waalwijk!
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.