The Collection
The Collection:
On Trend&Tijdloze accessoires. Mooie sieraden van het Nederlandse merk Kallikalli, tassen met een hoog afwerkingsniveau voor een betaalbare prijs.
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

About The Collection
Na jaren lang werkzaam te zijn geweest in onze Da Drogisterij, heb ik voor een aantal producten nog steeds een passie.
Dit zijn onder andere accessoires, zoals sieraden, horloges e.d. Het doel van deze webshop is om kwalitatief mooie producten aan te bieden, tegen een toegankelijke betaalbare prijs. Blijmakers!
U kunt denken aan tassen, horloges, oorbellen, portemonnees, armbanden, ringen e.d Voor de oorbellen, armbanden en ringen heb ik gekozen voor de Nederlandse merken Biba & Kallikalli
Zij staan voor kwaliteit en passen dus prima bij The Collection.
Happy Shopping.
Mvg, Chantal Stijner en Guusje mijn hondje.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.