The Fable Kids

The Fable Kids

The Fable Kids is een online kids conceptstore voor alle papa’s, mama’s en kids met een simplistische, maar uitgesproken stijl van kwaliteit en duurzaamheid. Onze shop is voor iedereen die het belangrijk vindt om een eerlijke en duurzame wereld achter te laten voor onze generatie na ons. Om deze reden verkopen wij een select aantal merken met een eerlijk en duurzaam verhaal. Daar houden we van!
baby- en kinderkleding Speelgoed Eten, drinken en verzorging
De zekerheden van https://thefablekids.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.