The Fire Station

The Fire Station

The Fire Station is een BBQ shop met experience center in het centrum van Kaatsheuvel. Gevestigd in een sfeervolle jaren 50 brandweerkazerne. Waar vroeger brandweermannen vertrokken om vuur te gaan bestrijden, verwelkomen we nu jou om het vuur aan te steken! Bezoek onze winkel, volg een workshop of kom gewoon een gezellig kijken en maak kennis met onze keramische barbecues die we heel het jaar door gebruiken.

De zekerheden van https://firestation.nl/
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerde veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.