The Fire Station

The Fire Station

The Fire Station is een volwaardige BBQ shop met BBQ Experience Center in het centrum van Kaatsheuvel. We zijn gevestigd in een voormalige jaren 50 brandweerkazerne. Bezoek onze winkel, volg een kamado BBQ workshop of kom proeven op één van onze BBQ Events.
De zekerheden van https://firestation.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Kamado Express is ontstaan uit pure passie voor barbecueën van Kamiel, initiatiefnemer en eigenaar van Kamado Express, The Fire Station en Houtskool Express. Onze webshop bestaat al sinds 2016 en eind 2018 is onze BBQ shop “The Fire Station” daaraan toegevoegd en in 2020 Houtskool Expres: het eerste houtskool abonnement van Nederland!

Waar staat Kamado Express voor?
- Goede garanties, problemen snel oplossen
- Advies van een expert / ervaringsdeskundige
- Eigen experience center met live demo’s & workshops
- Goede bereikbaarheid (bezoek, mail, telefoon en chat)
- 3 dagen “geld terug” garantie
- Snelle levering
- Een fijne relatie opbouwen


Bekijk Manifest