The Fire Station
Kerst workshop
Geweldige workshop Miguel weer super gedaan en de recepten waren fantastisch.
Heerlijk gegeten, en op naar de volgende workshop, we zijn besmet met het bbq virus -
Wil
Service goed, meedenken wanneer er geleverd kan worden. Echt toppie
Hoe beoordeel je The Fire Station?
Ko
Gezellige middag, goede uitleg van hele BBQ proces, heerlijk eten, mooie recepten, aanrader.
San en Von
een kamado walhalla - mooie maar vooral lekkere producten, goede informatie en zeer fijne service. Wij hebben er een kamado basiscursus gedaan en wat een feest is dat geweest. Echt super!!!!!
EvdH te B
Top workshop bbq basics
Alles was dik in orde -
Etienne
Snelle levering en duidelijke uitleg over hoe hij in elkaar gezet moest worden.
Rob
Goede gerechten, goede en gezellige cursusleider. Ondanks het vele bbqen toch weer wat opgestoken! Minpuntje; deels overdekt , met koud / regen / slecht weer; kleed je er zelf alvast tegen.
Henri & Marian
Vriendelijke en goede service
Directeur
Goede uitleg en hulp van mensen met verstand van zaken.mooie en goede producten om mee te werken. Graag tot een volgende keer. Gr directeur
Amber
Geweldige service! Super mooie winkel met echt alles wat je maar nodig hebt om fanatiek te bbqen.
Peer
De recepten waren voor het grootste deel ook gewoon op fornuis en oven te maken . De toegevoegde waarde van de kamado werd niet benut . Wij moesten aardappels bakken en oesterzwammen. Daarvoor kom ik niet naar een workshop
Antwoord van The Fire StationUiteraard zijn alle recepten te maken op een fornuis en/of oven. 95% van de recepten van de kamado kun je op een fornuis en/of oven bereiden. Wat ik jammer vind, is dat je tijdens (en na) de workshop geen moment hebt laten blijken dat de werkzaamheden in jullie groep niet goed verdeeld waren. Degene waar je mee samen werkten hadden niet zoveel ervaring maar helaas heb je ze niet mee op sleeptouw genomen. Hopelijk wil je volgden keer eerder aangeven dat er iets is, dan kan ik het gelijk oplossen in plaats van een lang antwoord geven op een review die in mijn ogen ongegrond is.
Stijn Wolff
BBQ worksop gedaan bij The Fire Station. Superleuk, wat geleerd en lekker gegeten. Zeker een aanrader!
Peter
Goede service en prima advies. Workshop zeer goed bevallen. Duidelijke uitleg en zeer goed vlees en ingrediënten aanwezig.
Henny
Goed verzorgende informatieve workshop.
Weer wat van opgestoken. Leuke groep. Complimenten. -
Bart Ten Velde
Duidelijke en goede uitleg. We hebben er veel van opgestoken, lekker gegeten en het was een gezellige workshop.
Lars
Leuke workshop! Mooi vlees, goede uitleg was super
Arne Vos
We hebben een leervolle en gezellige workshop gedaan. Het was goed verzorgd en heerlijke gerechten.
Dennis
Groot assortiment tegen prima prijzen! Vriendelijke en deskundige medewerkers.
Simon
Erg leuke, leerzame en smaakvolle workshop!
Prima workshop !
De cursus basics workshop op de kamado gevolgd. Zat alles in, prima verzorgd!