UPDATE: Na het plaatsen van mijn review heeft de klantenservice echter direct contact met mij opgenomen en is het probleem zeer snel opgelost. Bedankt voor de snelle reactie en de goede oplossing! __ Vanwege de inhoud koos en betaalde ik voor DHL-levering naar een afhaalpunt, voor mijn privacy. Toch werd het pakket via PostNL naar mijn huis gestuurd. Ook bleek één flesje volledig leeg te zijn. Ik heb hierover contact opgenomen met de klantenservice, maar kreeg aanvankelijk geen reactie.
Lid van WebwinkelKeur sinds 2025
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.
- Anton
- Usevalad
Fast and secure!
Hoe zou je The Fun Expert B.V. beoordelen?
- Bovijn
Bestelling verliep OK. Levering daarentegen verliep helemaal anders! Kreeg vooreerst meerdere mailings. Eerst via DHL, vervolgens via shipping en uiteindelijk via PostNL op mijn thuisadres... ook al had ik expliciet gevraagd om af te leveren bij een pakjesautomaat in mijn buurt!
- Mike Greenwood
Delivery was quick but two bottles of poppers came in a box with zero packaging around! Quite dangerous with glass.
- Robert
heb een poppersniffer groot besteld klein is wat ik kreeg
- Nico
Bij het leveren van een verkeerde bestelling werd de juiste bestelling verzonden en mocht ik de andere alsnog houden om het goed te maken. Dat vind ik een nette service.