The Gift Factory

The Gift Factory

DE GIFTSHOP VOOR BABYS&KIDS
Ben je op zoek naar een uniek (gepersonaliseerd) kraamcadeau? Dan hebben wij de leukste producten voor jou geselecteerd. Bovendien verkopen we ook speelgoed, verzorging, giftboxen en nog veel meer.
STEL JE EIGEN GIFTBOX SAMEN
Een uniek cadeau zelf samengesteld met de leukste
producten, hoe tof is dat? Onze giftshop zorgt dat de giftbox
feestelijk en leuk ingepakt is.
De zekerheden van https://www.thegiftfactory.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.