The Pet Food Express

The Pet Food Express

Verkoop en bezorging van diervoeders en producten aan particulieren.

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Sinds 2007 bezorg ik kwalitatief hoogwaardig honden- en kattenvoer met de The Pet Food Express bezorgservice.
Ik heb in al deze jaren een grote en vaste klantenkring opgebouwd, dit m.n. doordat ik in de avonduren bij u thuis en/of op een door u aangegeven adres bezorg. Mijn kennis, flexibiliteit en service over honden- en kattenvoer en de persoonlijke aandacht wordt alom door klanten gewaardeerd.
De kennis heb ik verkregen, doordat ik jarenlang werkzaam ben geweest in de diervoedersector (versvoer). Daarom is in het assortiment alleen plaats voor merk die mijn vertrouwen hebben, zodat uw huisdier er gezond en tevreden oud op kan worden.


Bekijk Manifest