The Spice of Life

The Spice of Life

Always looking for new treasures that spice up your life! The Spice of Life is een webshop vol sieraden van top kwaliteit. We zijn continue op zoek naar nieuwe pareltjes volgens de laatste trends. Ontvang jouw nieuwe sieraad snel in huis in gratis luxe cadeauverpakking.

Voor 21:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf €65
30 dagen bedenktijd
Achteraf betalen mogelijk
De zekerheden van https://www.thespiceoflife.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.