The Spice of Life

The Spice of Life

Always creating new jewelry to spice up your life! Onze topprioriteit bij het creëren van nieuwe sieraden is kwaliteit en duurzaamheid. We ontwerpen graag sieraden die on trend, maar tijdloos zijn en dus willen we dat ze lang mee gaan. We werken dan ook enkel met de beste materialen om ervoor te zorgen dat jouw sieraden mooi blijven.

Voor 21:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf €65
30 dagen bedenktijd
Achteraf betalen mogelijk
De zekerheden van https://www.thespiceoflife.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.