TheWineshop
Mijn naam is Bernadette en ik word blij van wijn! Aangezien ik mijn enthousiasme met jullie wil delen, ben ik begonnen met de deze webwinkel. Ik beschouw mezelf als een echte freak als het aankomt op wijn. Jaren geleden is mijn passie voor wijn ontstaan doordat ik Italie bezocht en door de vele verschillende wijnvelden reed.

Daarom ben ik gestart met TheWineshop.nl zodat ik mijn gevonden schatten met jullie kan delen. Ik staan niet alleen bekend om de juiste prijs kwaliteitsverhouding, maar ook als liefhebber van onbekende authentieke druivenrassen. Zo ben ik constant op zoek naar nieuwe wijnhuizen van kleinere authentieke wijnproducenten. Ik probeer ons assortiment regelmatig aan te passen. Daarnaast ben ik zijn ook steeds op zoek naar bijpassend delicatessen zoals Franse Saucisson, pasta’s en olijfolie

Uiteraard is het mogelijk de wijnen van The Wineshop cadeau te doen aan familie, vrienden, kennissen of zakenrelaties; Wijnproeverijen op locatie behoort ook tot de mogelijkheid, neem hiervoor geheel vrijblijven
De zekerheden van https://www.thewineshop.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

The Wine shop zet zich in voor een samenleving waarin iederéén altijd welkom is. Wij verwelkomen mensen ook op onze locatie.


Bekijk Manifest