Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Theeje heeft 273 4 ster reviews 273
Theeje heeft 17 3 ster reviews 17
Theeje heeft 4 2 ster reviews 4
Theeje heeft 14 1 ster reviews 14

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.

1. Romy Anthonijsz

Ik heb tot nu toe pas een van theeën geprobeerd (Angel's Kiss), maar ben er super enthusiast over. Had er in de warme dagen ijsthee van gemaakt, was echt top♡ Kan voorlopig nu wel vooruit qua thee (had er meteen een hoop besteld ivm verzendkosten) maar ga dit adresje zeker onthouden:) Ook erg snel geleverd overigens, niks van problemen ondervonden, en er zat een klein zakje extra thee bij om te proberen. 10/10 ❤️

2. Maria

Alles even lekker! De ene thee (mix) is gezonder dan de ander maar zonder uitzondering allemaal goed. Van de 6 die ik tot nu toe heb gedronken zijn ginger fresh en marshmallow/bananen mijn favorieten.

3. Hoe zou je Theeje beoordelen?

4. Tineke Martens

Mooi assortiment en snelle levering na overleg over een artikel dat even niet leverbaar was.

5. JMM Vankan

Snelle levering en goed verpakt. De thee smaakt heerlijk dankzij de instructie die op het zakje zit geplakt. Ik raad deze webshop aan iedereen aan, die van lekke en gezonde thee houdt.

6. Fria Koer

ik ben best tevreden - de bezorging heeft een paar dagen op zich laten wachten. geen probleem, alleen dacht ik even een vergissing te hebben begaan... met dank en een vriendelijke groet, Fria

7. Ellen Fockaert

Lekkere thee, snelle levering.