Theeje
Mirjam E Antonides
Levering duurde een week. De klantenservice reageert niet op mail en is telefonisch niet bereikbaar. Nooit meer.
Antwoord van TheejeBeste Mirjam, Wat vervelend om te horen dat het zo lang duurde. Uw bestelling was door ons wel op tijd verzonden, maar het was erg druk bij PostNL en daarom duurde het wat langer om uw pakket te bezorgen. Ook al kunnen wij hier niks aan doen, willen we hiervoor toch onze excuses aanbieden. Was betreft de bereikbaarheid, de afgelopen week waren we gesloten en hierdoor niet bereikbaar via mail of telefoon.
Hartelijke theegroet, -
Kimberly Prawiro
Heerlijke thee en veel soorten, ik ga dalijk weer bestellen.
En ook snelle levering -
Hoe beoordeel je Theeje?
Conny
Losse thee gekocht, weinig gruis en heerlijk. Snel geleverd.
Mieke van der Goes
snelle levering ,goed verpakt. lekkere thee
Melucci Pasqualino
Het was alles prima
Duygu Ozdolap
Ik vond de product slecht. Zat amper bloemen in alleen maar takken, zwaar teleurgesteld!!
Antwoord van TheejeBeste Duygu, bedankt voor de review.
De blauwe lotus thee die u besteld heeft bevat geen takken...U heeft puur de lotusbloem inclusief de gele stengels ontvangen, precies zoals het hoort!
Een tip voor de volgende keer, mocht er iets niet duidelijk zijn, stuur ons gerust een e-mail p]of bel ons eerst even i.p.v. gelijk een negatieve review te schrijven.
Hartelijke theegroet, -
Natali Rojas
10/10
Lenneke van Gaal
Mooi assortiment en snelle levering!
J. Walhout
Bij Theeje gevonden wat ik zocht, voor een leuke prijs. En een heerlijk zakje thee erbij.
QWB
Bestelling mooi op tijd.
Super service.
Dank je -
Femke
Blij dat ik Theeje heb ontdekt! Ontzettend veel leuks voor de thee en matcha liefhebber hier. Snel verzonden. Zeker een aanrader!
Monique
Heerlijke thee, snelle levering
Wil
ik ging niet voor de thee maar de blikjes waar je de thee in doet om te bewaren, en de prijs is goed en veel verschillende, maar wie weet koop ik ook nog is de thee zelf.
Cindy
Veel soorten thee, goed verpakt, bestellen en verzenden alles verliep vlot
Mirjam
heeft uitgebreid assortiment en de bestelling was er snel!
D.B
Goede service! Alles staat duidelijk aangegeven op de website, waardoor ik geen verdere vragen heb. Erg fijn. Zeker aan te raden!
Isabella van Rijen
Fijne sneller levering! En producten van goede kwaliteit! Aanrader
Isabelle Verbruggen
Snel en netjes geleverd, met leuk extraatje
Mevr van Oosterhout
Heerlijke thee en snel geleverd,.
Marianne
Ik koop al enige jaren mijn thee bij jullie. Groot assortiment en snelle levering