Thermal Tubs

Thermal Tubs

Bij Thermal Tubs geloven we sterk in de kracht van kou. Niet omdat we lage temperaturen comfortabel vinden, maar juist omdat ze kunnen helpen uit de comfortzone te stappen. Ontdek alle voordelen en word de beste versie van jezelf!
De zekerheden van https://thermaltubs.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wij zijn Max Schurer en Wijnand Wieling, de trotse oprichters van Thermal Tubs!

In 2018 namen wij ons eerste ijsbad en dit was direct de start van onze fascinatie voor koude therapie. Al gauw kwamen we achter de positieve effecten die het op ons leven had.

Dit was voor ons de aanleiding tot het oprichten van Thermal Tubs. Inmiddels bestaat Thermal Tubs uit een gepassioneerd team, die er dagelijks alles aan doet om jou te helpen met het behalen van je doelen!


Bekijk Manifest