Thillartssports
Thillartssports,gelegen in het Sportiom te ’s-Hertogenbosch bestaat sinds Juni 2013.

De winkel is voortgekomen uit een lang gekoesterde droom van de eigenaar Leo van den Thillart. Zelf altijd top sporter geweest in het nationale en internationale ijshockey.

Thillartssports is de specialist op het gebied van schaatsen ,ijshockey ,kunstschaatsen ,zwemkleding en accessoires. Daarmee willen wij ons onderscheiden van andere sportwinkels in de regio.

Voor kunstschaatsen zijn wij nr 1 met de meest uitgebreiden selectie!!!! 

Maar daarnaast kun je bij Thillartssports natuurlijk ook terecht voor skeelers ,in-line skate’s ,squash, Zwemkleding en fitness artikelen.

Wij werken met de merken zoals: Bauer, CCM, Speedo ,Jackson, Edea, Risport ,Sagester ,Moka, Jiv, Mondor, Fila, Roces ,Tempish ,Barts enz..
Bij Thillartssports vindt u alles wat u nodig heeft bij deze sporten!!!!

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest