Thuismusje
Toffe invulboeken, planners, posters, kraskaarten, muurstickers en meer leuks! Eigen stijl, met aandacht en detail ontworpen, voor een mooi totaalplaatje!
De zekerheden van https://www.thuismusje.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Het verhaal achter Thuismusje: Aangenaam, Adrielle Dingemans! Getrouwd met Bas en mama van twee kindjes Robin ('17) en Merel ('20). Toen ik zwanger was van onze eerste, vroeg ik me op een dag af: ‘hoe ga ik al deze herinneringen een plek geven?’. Al struinend op het internet kwam ik erachter dat er niets tussen zat wat ik écht mooi vond. Dat maakte me eigenlijk alleen maar blij, want zo kon ik als grafisch ontwerper inspringen in een gat in deze markt. Zo is er in eerste instantie een mooie lijn invulboeken ontstaan. Ondertussen, mede door de ervaring met mijn eigen kindjes, kom ik nog dagelijks op de leukste ideeën voor nieuwe producten.


Bekijk Manifest