Tijgernotenkopen.nl
Rolf Waldhoff
Schnelle Lieferung und Top Ware
Frank van den Berg
Als eigenenwijze karpervisser koop ik nooit de standaard boilies uit de winkel , en ben altijd opzoek naar online aanbieders die een eigen boilie op de markt brengt! Na een lange zoektocht en veel probeersels heb ik op deze site eindelijk mijn bol gevonden waar ik vrijwel altijd succes mee hebt , voor mij alleen nog bollen en ander aas van tijgernotenkopen.nl
Hoe beoordeel je Tijgernotenkopen.nl?
Hans de Jong
Prima Boilies en pellets! Eerste run op gehad maar pas 1 nacht mee gevist!
Robin van der Slot
Top zaak, snel geleverd en kwaliteit is altijd goed. Eerlijke prijzen!
Marino De waal
Geweldigste service directe antwoorden op je vragen van de producten .......ik blijf het idereen aan bevelen
Gerard America
Prima geregeld
Hylke van Nisse
Snelle levering om 8.30 uur besteld en de dag erna was het al thuis bezorgd.
De voerboillies die wij besteld hadden zijn van zeer goede kwaliteit. Ook zijn enkele boillies zeer goed als haakaas te gebruiken, niks mis mee zeker niet voor die prijs. Wij hebben dit jaar een prachtige steur erop gevangen op dit product. Verder was het goed verpakt en wij gaan het zeker weer bestellen. TOP kwaliteit.
Arek Juda
Ik adviseer snelle levering, goede goederen
Peter Van os
Snelle levering en gied verpakt
Johan Niemeijer
Prima servers prima levering
Rene Seifert
Schnelle Lieferung und alles in Top Qualität. Super Service und Support. Vielen Dank
J.H. Reuvekamp
Hele snelle levering en de kwaliteit was uitstekend, verder werd het goed verpakt ik ga het zeker weer bestellen.
Martin Horstman
Snelle levering Top
Edwin
Snel bezorgd, prima kwaliteit
Peter Z
Snel geleverd, goed verpakt, enige punt dat ik kan bedenken is dat er van 1 notenmix andere instructies staan op de verpakking dan op website.
rene nicters
Op tijd geleverd snelle service goede kwalitijd van de producten
FTTZ
Snelle levering, goede prijs en goede kwaliteit.
Dennis hoos
Echt een super site ben echt tevreden. Alleen laat post nl een hoop liggen de site perfect kwa ondersteuning enz zeker een aanrader top
Bram Labrujère
Top geregeld