Tikvah's Ruitersport & Dierbenodigdheden

Tikvah's Ruitersport & Dierbenodigdheden

De online dierenwinkel voor Honden, Katten en Paardenliefhebbers. Tevens leveren wij producten voor kleine huisdieren!
Naast het voer en standaard producten, verkopen wij ook ruitersportartikelen en supplementen! In Zoetermeer, Benthuizen & Hazerswoude bezorgen wij GRATIS

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Tikvah’s bestaat sinds 2014 en is momenteel uitsluitend een online dierenwinkel. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment dierbenodigdheden. Je kunt voor bijna elke diergroep bij ons terecht. Wij hebben ruime ervaring met honden, katten en paarden en laten ons regelmatig bijscholen op het gebied van voeding, homeopathie en fokkerij. Naast onze webwinkel hebben wij een cattery met Noorse Boskatten, 2 paarden en werken wij als dierenfotograaf. Naast onze voorliefde voor dieren, vinden wij het ook nog eens leuk om een superservice te bieden aan onze klanten. Zo zoeken wij de mooiste en beste producten voor je uit.


Bekijk Manifest