Tileda
Tileda’s missie is om betrouwbare en duurzame energie opslagoplossingen te bieden die de overgang naar hernieuwbare energiebronnen ondersteunen en bijdragen aan een schone en gezonde toekomst voor de komende generaties.
portable power stations draagbare accu's mobile power stations
De zekerheden van https://www.tileda.com/

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bij Tileda zetten we ons in voor innovatie in energieopslag.

Onze batterijtechnologie is niet zomaar een product - het is een belofte van betrouwbare, betaalbare en schone energie voor huishoudens over de hele wereld. We begrijpen dat een dag zonder stroom meer is dan ongemak; het is een gemis aan verbinding en kracht in het dagelijks leven.

Onze missie gaat verder dan energieopslag. Bij Tileda geloven we in de kracht van eerlijkheid, transparantie en ethiek. We bouwen niet alleen relaties met onze klanten en partners op basis van integriteit, maar we communiceren ook open en eerlijk met iedereen die betrokken is bij onze reis.


Bekijk Manifest