Tim Menswear
Welkom bij Tim Menswear in Laren! Ons team staat voor goede service, persoonlijke aandacht en professionele advisering.

U herkent ons aan de mooie merken, de goede prijs- kwaliteitverhouding, de gezelligheid en de zeer plezierige, ongedwongen en vakkundige advisering.

Aan de gezellige huistafel in het nostalgische pand kunt u altijd plaatsnemen voor een heerlijke cappuccino.

U bent altijd van harte welkom om eens langs te komen in onze winkel!
Herenmode, Mode, Winkelen
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Ons verhaal begint in 1994. Tim Lemsom (linker foto) neemt samen met zijn vrouw Simone Lemsom-Sallé (middelste foto) de winkel (toen nog) Zeegers Mode over. Hiervoor werkte Tim al een aantal jaren met veel passie in de winkel en Simone is er vanaf de overname bijgekomen. De naam van de winkel hebben wij later veranderd naar Tim Menswear. Wij zijn echt een familiebedrijf met dochter Serena Lemsom (rechter foto) sinds 2014 in de winkel. Mode is waar ons hart sneller van gaat kloppen en ondernemen zit bij ons in het bloed. Service en persoonlijke aandacht staan bij ons hoog in het vaandel. Ontmoeten wij u binnenkort online of in de winkel?


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2014

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.