Tim Menswear
Welkom bij Tim Menswear in Laren! Tim Menswear is sinds 1994 het kloppend hart voor mannenmode in Laren. Je kunt bij ons terecht voor kleding in zowel het casual, smartcasual als business segment. Wij zijn tevens een specialist in maatkostuums en maatoverhemden. Zoek je een mooi maatpak voor je bruiloft of voor je werk? Kom gezellig langs en laat je vrijblijvend adviseren.

In de winkel verkopen wij mooie merken in het midden/hoog segment met een goede prijs- kwaliteitverhouding. Tim Menswear is sinds zes jaar een echt familiebedrijf. Tim, Simone en hun dochter Serena hebben altijd oog voor nieuwe merken, trends en leuke accessoires.

Wij ontvangen je in een prettige en ontspannen sfeer. Ons team kan je voorzien van een persoonlijk en professioneel advies. Bij Tim Menswear is er altijd tijd voor een drankje en praatje aan de tafel.

Kijk voor meer informatie eens verder online of kom langs in onze winkel in Laren (NH).
9,7

• Theo Van Baal
    Geverifieerde klant van Tim Menswear

Volgens afspraak en snel! Helemaal prima

Antwoord van Tim Menswear

Bedankt voor uw fijne review, meneer Van Baal!
    Goed om te horen dat alles volgens afspraak en naar wens is verlopen. Graag tot een volgende keer bij Tim Menswear!

• Peter Broeke
    Geverifieerde klant van Tim Menswear

Doordat ik momenteel niet best mobiel ben is mijn bestelling thuis bezorgd door de familie. Geweldige service.

Beste meneer Broeke,

Wat fijn om te horen, dank u wel voor deze mooie review! Fijn dat we op deze manier iets konden betekenen, daar doen we het voor!

Serena

• Hoe beoordeel je Tim Menswear?

• Richard van Hardeveld

Fijne

Antwoord van Tim Menswear

Dank u wel voor de 5 sterren, meneer Van Hardeveld! We waarderen het enorm. Veel plezier van uw aankopen en we hopen u snel weer terug te zien!

• Patrick Visser
    Geverifieerde klant van Tim Menswear

Geweldige service, mooie kwaliteit en vlotte en attente levering.

Antwoord van Tim Menswear

Bedankt voor de review Patrick! Fijn om te horen dat zowel de service, kwaliteit als levering zo goed zijn bevallen. We waarderen het enorm en hopen je snel weer terug te zien bij Tim Menswear!

• Tevreden klant
    Geverifieerde klant van Tim Menswear

Bestel hier regelmatig. Duidelijke website en bijzonder vriendelijke en deskundige medewerkers. Broek past zoals altijd perfect.

Antwoord van Tim Menswear

Wat fijn om te lezen, dank u wel voor deze mooie woorden! We zijn blij dat u zo tevreden bent met onze service én de pasvorm. Geniet van de nieuwe broek en graag tot een volgende bestelling!

• Han van der Veen

Uitstekende service.

Beste meneer Van der Veen,

Hartelijk dank voor de 5 sterren! We zijn blij dat onze service zo goed is bevallen en helpen u graag weer een volgende keer.

• Jack Stams
    Geverifieerde klant van Tim Menswear

Snelle en goed verzorgde levering met persoonlijke boodschap

Beste Jack,

Bedankt voor de review! Leuk om te lezen dat alles naar wens is verlopen.
    Veel plezier van uw aankoop en graag tot de volgende keer!

• Frank Van der Graaff
    Geverifieerde klant van Tim Menswear

Snelle levering, ondanks foutje van mijzelf met afrekenen toch alles super verlopen. Ga binnenkort zeker een keer langs in de winkel.

Beste Frank,

Wat fijn om te horen! We kijken ernaar uit u binnenkort in de winkel te ontvangen, leuk dat u langs wilt komen!
    Tot snel en veel plezier van het jack!

• Roland Vos
    Geverifieerde klant van Tim Menswear

Prima service, en super klant vriendelijke

Antwoord van Tim Menswear

Dank je wel Roland! Super leuk om te horen. We zien je snel weer in de winkel!

• CG Schaar
    Geverifieerde klant van Tim Menswear

Alles was inderdaad van mooie kwaliteit, paste goed en snel geleverd

Beste meneer Schaar,

Wat fijn om te horen! Dank u wel voor de mooie woorden. We wensen u veel plezier van de aankoop en zien u graag weer terug.

• K de Jager

.Top.

Top.

Beste meneer De Jager,

Bedankt voor de review! Leuk om te lezen dat alles top was.
    Veel plezier van uw aankoop en graag tot de volgende!

• Mar

Super service!

Beste Mar,

Bedankt voor de review! We doen het met veel plezier en het is fijn om te horen dat dat ook zo overkomt. Graag tot de volgende keer!

• Rob Z

Snel en correct!

Beste Rob,

Hartelijk dank voor uw review. We hopen u snel weer te mogen verrassen met onze service (en natuurlijk mooie items). Tot de volgende keer!

Serena Lemsom

• Marcel
    Geverifieerde klant van Tim Menswear

Zeer tevreden met de aankoop. Bestelling perfect ontvangen. Snelle levering.

Beste Marcel,

Bedankt voor de review! Leuk om te lezen dat alles naar wens is verlopen.
    Veel plezier van de aankoop en graag tot de volgende keer!

• C. J.
    Geverifieerde klant van Tim Menswear

Snelle levering, persoonlijke kaartje en een mooie boxershort met kattenprint erop!

Beste meneer Tang,

Wat een leuke review om te lezen, bedankt! We zijn blij dat de levering vlot verliep en dat het persoonlijke kaartje in de smaak valt. Veel plezier van de boxershort!

• Peter
    Geverifieerde klant van Tim Menswear

Snelle service en producten zijn naar wens

Beste Peter,
    Wat fijn te horen dat je tevreden bent over de service en dat de artikelen naar wens zijn. Nogmaals heel veel plezier gewenst van je aankopen.
    Simone

• Peter Prinsen
    Geverifieerde klant van Tim Menswear

overzichtelijke en duidelijke website kwaliteitskleding + eenvoudig bestellen + snelle en correcte levering = tevreden klant ;-)

Beste Peter,
    Heel hartelijk dank voor de mooie review. Altijd fijn te horen als een klant tevreden is.
    Hele gezellige feestdagen gewenst en graag tot een volgende keer.
    Simone Lemsom-Sallé

• May Bordewin
    Geverifieerde klant van Tim Menswear

Telefonisch contact zeer op prijs gesteld

Beste May,
    hartelijk dank voor de mooie review, wij vinden persoonlijk contact met de klant altijd heel belangrijk. En proberen ook bij de online aankopen te adviseren.
    Graag tot een volgende keer.
    Simone Tim Menswear

• Rogier

Goede en snelle service!

Beste Rogier,

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Leuk om te lezen dat alles naar wens was. Nogmaals heel veel plezier van je aankoop en graag tot een volgende keer!

Simone

• Bert

Beste Bert,

Hartelijk dank voor de review. Leuk om te lezen dat alles naar wens was. Jammer dat de broek toch niet goed bleek te zijn. Graag tot de volgende keer!