Time Horloges

Time Horloges

Wij hebben uitsluitend originele producten

Zoek je een horloge dat helemaal bij jou past? Dan zit je bij Time Horloges helemaal goed ! Wij hebben stijlvolle horloges van de meest uiteenlopende Merken. Je kan kiezen uit Klassieke, Stijlvolle, Sportieve horloges en nog veel meer. Neem maar even een kijkje !

Horloges Kopen bij ons
Wij bieden het grootste assortiment van merkhorloges. Wij verkopen Dameshorloges , Herenhorloges en Kinderhorloges van populaire merken zoals Micheal Kors, Emporio Armani, Ice Watch, Guess, Morellato, Breil, Calvin klein, Ducati, Invicta, Just Cavalli, Lorenz, Roberto Cavalli, enzovoorts. Daarnaast bieden wij ook Sporthorloges , Design merken en nog veel meer.

Time Horloges is de online specialist in merkhorloges, waar service en kennis van zaken voorop staan. Time Horloges heeft een uitgebreid assortiment aan dameshorloges, herenhorloges en kinderhorloges in alle prijzen.

Advies nodig over onze horloges?
Met onze horlogezoeker vindt u het perfecte horloge in onze online webwinkel.Ook kunt u inspiratie opdoen op onze speciale pagina met allerlei horloges en sieraden. Of bezoekt u een van onze categorie pagina’s waar wij een gerichte selectie horloges voor u hebben samengesteld. U vindt daar horloges in verschillende stijlen en verschillende functionaliteiten. Klassieke horloges, moderne italian Designhorloges, Sporthorloges, Modehorloges, Duikhorloges, Zakhorloges etcetera.
Online Web Horloges , Sieraden
De zekerheden van https://timehorloges.nl
Lid

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.