Time to Wine

Time to Wine

Time to Wine is ontstaan uit pure passie voor kwaliteitswijnen en specialiseert zich in de fijnste wijnen (waaronder directe import) uit enkele van ’s werelds beste wijngebieden met de focus op Italië. De veelal kleinschalige familiebedrijven zijn door ons zorgvuldig gekozen. Deze passie voor mooie wijnen delen we graag met jullie! In de webshop vind je dan ook een mooie selectie kwaliteitswijnen tegen een betaalbare prijs.
De zekerheden van https://www.timetowine.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

It's Time to Wine!

Uit een voorliefde voor lekkere betaalbare wijnen is Time to Wine ontstaan. Onze voorkeur gaat uit naar wijnen van kleine familie wijnhuizen waarbij wijn met de paplepel wordt ingegoten, generatie op generatie. In onze webshop presenteren wij een assortiment wijnen waar wij zelf heel enthousiast over zijn en al sinds 2016 zelf importen. Met deze visie hebben wij al vele mensen kunnen laten genieten van deze kwalitatieve wijnen.

Proost op de liefde, de wijn en de gezondheid!

Richard & Lisa


Bekijk Manifest