Tinberpets Webwinkels
Tinberdog, Tinbercat, Tinberbirds en Tinberhorse maken deel uit van Tinberpets webwinkels. Sinds 2020 zijn we actief om alleen het beste te bieden voor jouw huisdier en/of paard(en). Distributiecentra in Nederland en België.
J.F.M. Markenstein
Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering
B Driever
Had 19 -04 bestelling gedaan voor mijn dochter en een mail dat hij klaar stond voor de vervoeder 21 -04 mail gestuurd naar de klantenservice daar erbij stond geleverd binnen 2-3 dagen daar deze Benche vrijdagnacht mee moest voor de vakantie nogmaals contact gehad met mevr Esther omdat er ook nergens een track &trace was ! Zondag nogmaals een mailtje verstuurd en maandag een mailtje terug hij is afgeleverd door de DPD niet dus nergens te vinden en nog geen track &trace Dinsdagmorgen alle pakketpunten in onze plaats afgegaan en daar gevonden zonder track en trace met dank aan DPD !
Antwoord van Tinberpets Webwinkelsbeste, dank voor uw bericht. Het blijkt dat DPD in sommige gevallen geen Track and trace e-mails verstuurd naar de ontvanger. Wij zijn hierover in gesprek met DPD om dit zsm op te lossen. Excuus voor het ongemak en fijn dat u uw bestelling alsnog in goede orde heeft ontvangen. 98% van de bestellingen worden overigens goed en op tijd bezorgd. Tinberpets - support
Hoe beoordeel je Tinberpets Webwinkels?
Ineke A
Niks ontvangen na de bevestiging van aankoop, geen track and trace geen pakket, contact opgenomen, ze zouden het maandag uitzoeken....juist ja, niks meer gehoord. Zo slecht
Antwoord van Tinberpets WebwinkelsTer aanvulling: We vinden het erg jammer om te horen dat je niet tevreden bent met je ervaring bij ons. We begrijpen dat de levering van je pakket niet soepel is verlopen en we bieden hiervoor onze oprechte excuses aan.
We hebben ons best gedaan om je zo goed en snel mogelijk te helpen en om te achterhalen waar je pakket was gebleven. Volgens onze gegevens heeft de pakketdienst geprobeerd het pakket twee keer af te leveren en is het daarna naar een afhaalpunt gebracht.
We vinden het wel erg jammer dat je ervoor hebt gekozen om ons direct te beschuldigen van oplichting en met negatieve publiciteit te dreigen. We streven ernaar om al onze klanten respectvol en eerlijk te behandelen, en we hopen op wederzijds respect in onze communicatie.
C Pingen
Snel en netjes
Antwoord van Tinberpets WebwinkelsDat is altijd het streven, bedankt voor de review! Esther - Support
Yvonne Hamerlinck
Top product,op tijd bezorgd, blije papegaai
Antwoord van Tinberpets WebwinkelsPapegaai blij, wij blij! Goed om te horen en bedankt voor het achterlaten van deze mooie review! Esther - Support
Michelle Louman
Snel en goed geleverd
Antwoord van Tinberpets WebwinkelsBedankt Michelle, hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop. Bedankt voor je review! Esther - Support
Joyce van der Aa
Kreeg alsmaar geen bevestiging mbt de levering, ook helaas geen contact gekregen, uiteindelijk toch maar naar afhaalpunt gereden en was hij daar afgeven. Koeriersdienst is erg slecht
Antwoord van Tinberpets WebwinkelsHoi Joyce. Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten. De opmerking dat je geen contact kreeg, kan ik niet helemaal plaatsen. In principe proberen we altijd binnen 24 uur te reageren. Slechte ervaringen met pakketdiensten komen helaas vaker voor, maar hiervoor zou je eigenlijk een negatieve review moeten achterlaten bij de betreffende pakketdienst, niet bij ons. Zoals ik je in de mail ook heb uitgelegd, hebben wij het pakket tijdig verstuurd en zijn we daarna (helaas) afhankelijk van de pakketdienst. Esther - Support
Christopher
Vlotte transactie die goed opgevolgd kon worden. En betaalbare producten.
Antwoord van Tinberpets WebwinkelsBeste Chrhistopher, hartelijk dank voor het plaatsen van deze mooie review!
Carmen van Kollenburg
Onbetrouwbare webwinkel !!! 10 dagen geleden heb ik vliegenspul besteld op de Nederlandse website plus een kunststof mestvork om verzendkosten te vermijden. Vervolgens krijg ik een mail dat het vliegenspul niet geleverd mag worden in Nederland(?? is gewoon hier ook te koop) en dat bedrag zou retour gestort worden. Direct terug gemaild om de bestelling dan te annuleren, geen reactie, de mestvork komt toch (prul). Daarna blijft het stil al 9 dagen nog steeds geen antwoord op mijn mail en ook geen bedrag retour gestort.
Antwoord van Tinberpets WebwinkelsWij hebben jij mailwisseling terug gevonden. Excuus voor de verwarring. De door jou bestelde insecten Spray mocht niet in Nederland verkocht op restrictie van onze leverancier (in Belgie wel). Wij hebben het product inmiddels van onze webshop weggehaald. Het aankoop bedrag voor de Spray hebben wij zojuist gerefund.
Desiree
Tinberpets - support -
Jan Willemsen
Top winkelAntwoord van Tinberpets WebwinkelsDank je wel!
Marina Vanherck
Alles was inorde
Antwoord van Tinberpets WebwinkelsHeel fijn om te horen Marina, bedankt voor de mooie review! Esther - Support
Joke Peetoom
Supersnelle levering, top!
Antwoord van Tinberpets WebwinkelsAltijd leuk om te horen Joke, daar worden we blij van! Bedankt voor het achterlaten van deze fijne review! Esther - Support
Cees Bos
Prima geregeld snelle levering
Antwoord van Tinberpets WebwinkelsBedankt Cees!
Marcella
Enorm goed geholpen! Ik had niet precies gekregen wat ik besteld had. Was fout gegaan. Klantenservice gebeld. Helaas was mijn bestelde artikel niet meer leverbaar, maar de kleinere versie wel. Ze hebben er daar twee van opgestuurd inclusief cadeautje voor het ongemak. Het verkeerd geleverd artikel mocht ik aan het asiel geven. Echt top!!!! Een dag na het contact had ik het al binnen. Zeer blij en netjes geholpen.
Antwoord van Tinberpets WebwinkelsFoutjes komen helaas overal voor, ook bij ons. Het enige dat we vervolgens kunnen doen, is proberen e.e.a. zo goed mogelijk op te lossen. Super om te lezen dat je tevreden bent met de geboden oplossing Marcella. En natuurlijk bedankt voor deze mooie review. Esther - Support
Tom Mermans
+++++
Antwoord van Tinberpets WebwinkelsBedankt!
Silvia
Product nooit binnen gekregen en wordt niet gereageerd op email en terugbelverzoek. Beetje jammer. Weer een kleine €90,= armer in deze zware tijden.
Na dit bericht ben ik gelijk gebeld, blijkbaar iets niet goed gegaan dat ik nooit ben teruggebeld. Excuses aanvaard, de heer gaat dit morgen direct uitzoeken en mij terugbellen. Uiteraard wacht ik dit af, maar ben er wel erg blij mee.
Wederom gebeld door de eigenaar. Hij heeft gezorgd dat het pakket morgen bezorgd wordt. Ik heb de track & trace.
Perfect.
Dank.Antwoord van Tinberpets WebwinkelsFijn dat we het hebben kunnen oplossen Silvia en dank voor de aanpassing.
Met vriendelijke groet, Ronald - Tinberpets. -
bianca bouttry
goede kwaliteit
Antwoord van Tinberpets WebwinkelsBedankt voor je review! :-)
Jenny
Goed klant contact en snel in huis
Antwoord van Tinberpets WebwinkelsDank je wel!
Liesbeth De jong
Goede prijzen, goede producten en goed snelle bezorging!
Antwoord van Tinberpets WebwinkelsGoede review! :-) Dank je wel!
Rob van Boxtel
Snelle levering, de bestelling had ik de dag erop in huis.
Antwoord van Tinberpets WebwinkelsWe proberen altijd z.s.m. te leveren, fijn om te horen dat je je bestelling snel in huis had. En natuurlijk bedankt voor de review!