Tingieterij Holland

Tingieterij Holland

De oudste - nog steeds in werking zijnde - tingieterij van Nederland. Verkreeg in 2014 van IOV/Unesco de internationale titel "Masters Of Folk Arts and Crafts". Wij zijn gespecialiseerd in maatwerkopdrachten, opdrachten in kleine oplagen, materialen om zelf te gieten en restauraties/reparaties.
De zekerheden van https://www.tgholland.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Ons familiebedrijf is opgericht in het jaar 1898 en maakt, repareert en restaureert nog steeds tinnen producten op ambachtelijke wijze. Wij maken alle producten met de hand en werken samen met het beperkte aantal tingieters wat Nederland nog rijk is. Ons portfolio bestaat uit meer dan 2500 verschillende handgemaakte producten, en ook maatwerk is mogelijk. In 2014 hebben wij deelgenomen aan een internationale expositie voor ambachten en volkscultuur. Deze internationale expositie werd georganiseerd door IOV World, onderdeel van Unesco Werelderfgoed. Wij werden daar onderscheiden met de titel "Masters Of Folk Arts & Crafts". Een enorme eer !


Bekijk Manifest