Tinytoo.nl
Pascal
Snelle levering en prachtige kwaliteit kleding
Heidi Peters
Goede service en snelle levering!
Hoe beoordeel je Tinytoo.nl?
Hadassah
Hele fijne service! Snel verzonden! Mooie kwaliteit 😊 al met al een hele fijne ervaring gehad zowel telefonisch als via de website❤️
Zeker de moeite waard om hier een kijkje te nemen
Sophie
Besteld naar aanleiding van de winactie op Instagram. Ik had kleding uitgekozen ter waarde van 60 euro en kreeg daardoor 2 kledingstukken gratis erbij van mooie kwaliteit. Kreeg ook nog een persoonlijk geschreven kaartje met kortingscode voor de volgende keer. Kom hier zeker terug!
Marion
Prachtige collectie en altijd geweldige service!
C. ten Hoven
Ik heb
Carla
Uitzonderlijke persoonlijke service, kreeg het leuk verpakt met een handgeschreven kaartje. Snelle levering en mooie kwalitatieve producten.
Elaine
Geweldige service, en ze kunnen de kleding perfect matchen met mijn kids super blij mee !!
Yfke
Vriendelijk en snel geholpen met een essentiële knuffel voor mijn zoontje (2)!
Ilse de Boer
Snelle verzending, artikel van goede kwaliteit en goed verpakt!
Maud leppers
Super fijne service, snelle levering.
Maryem
In een woord, geweldig! Prachtig pand, warme sfeer en je voelt meteen hoeveel liefde en aandacht hierin zit en heeft gezeten. Origineel speelgoed die je niet zo snel in de winkel tegenkomt. Wij zijn zeer zeker geslaagd en kom zeker nog eens terug ! 🥰
Miriam
Super mooie winkel waar we door moeder en dochter super goed en lief zijn geholpen.Diep respect voor deze hard werkende mensen. Goed geslaagd voor mezelf ook en voor mn dochter ❤️ Wil je iets bijzonders, ga dan zeker hier kijken.
Aimee
Geweldige webshop. Moeder en dochter zijn zeer gepassioneerd en hebben veel verstand van de mooie artikelen. Ik kom gauw terug om nog meer mooie outfits voor mijn kinderen te scoren ! Aanrader !
Veronique
Fijne en snelle service! Geven goede tips!
Sandra Marsman
Wat een fijne webshop is dit! Ik twijfelde over de maat en nadat ik telefonisch contact had gehad, hebben zij het voor mij opgemeten.
Hierdoor heb ik de juiste maat kunnen bestellen. Ook zat er een lief handgeschreven kaartje bij. Ik ga hier zeker terugkomen en zal jullie ook aanbevelen bij mijn vriendinnen! -
femke
snel en goed, met en fijn persoonlijk kaartje!
Sanne
Super leuk dat moeder en dochter samen een familiebedrijf runnen. Eerst kocht ik hier alleen voor mijn kids, maar nu shop ik ook voor mijzelf op de mama-pagina. Super fijn dat Tinytoo een platform is geworden waar ik voor al mijn wensen terecht kan en altijd het persoonlijke contact ervaar! Ik beveel Tinytoo dan ook iedereen aan.
Pascal
Mooi pakket samengesteld. Enorme keuze en fantastisch assortiment. Persoonlijke touch, alles uit voorraad en snel geleverd! Kwalitatief echt opvallend goed. Alle merken op 1 adres. Top en kom zeker weer terug!
Thom Hitz
Wat een ontzettend fijne winkel, ik word hier altijd heel goed geholpen. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment tegen scherpe prijzen. Kan TinyToo aan iedereen aanbevelen!