Tjilla
Tjilla® is een Nederlands technologiebedrijf dat is opgericht in 2019, het merk is gespecialiseerd in robotstofzuigers en steelstofzuigers. Wij kijken altijd met zorgzaamheid naar de Nederlandse productiekwaliteit van onze producten, alle gemaakte aankopen van het merk Tjilla® kun je 30 dagen gratis uittesten. Niet goed? Geld terug! Ons merk is te vinden bij veel grote fysieke en online bedrijven in Nederland, België en Duitsland. Je krijgt standaard op al onze producten minimaal twee jaar garantie, tenzij anders aangegeven. Wij als bedrijf zetten de klant te allen tijde op nummer één! En doen er alles aan om de klant zo tevreden mogelijk te houden.
Robotstofzuigers Steelstofzuigers
De zekerheden van https://tjilla.nl/
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.