To the South
Wij zijn To the South, de webshop met dé perfecte mesjes voor je robotmaaier! Ons assortiment blijft maar groeien, en alles tegen de allerlaagste prijs! Daarnaast zijn de verzendkosten altijd gratis.
De zekerheden van https://www.tothesouth.com

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wij zijn To the South, de webshop met dé perfecte mesjes voor je robotmaaier! Ons assortiment blijft maar groeien, en alles tegen de allerlaagste prijs! Daarnaast zijn de verzendkosten altijd gratis. To the South heeft een grote collectie mesjes voor de grootste merken robotmaaiers. Topkwaliteit voor een eerlijke prijs, het beste van beide werelden. Wij leveren standaard de benodigde schroeven bij onze robotmaaier mesjes zodat het vervangen kinderspel wordt. Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwste artikelen en laatste acties? Volg ons dan op sociale media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


Bekijk Manifest