Wij zijn enorm tevreden over de Naevie-leertoren. Zoals op de website beschreven, ontvingen we de leertoren de volgende dag. Na het volgen van de instructies, hebben we met veel gemak de leertoren gemonteerd. Toen onze zoon (13 maanden) thuiskwam, was hij enorm onder de indruk. Hij moest uiteraard even de toren uittesten, en kan hierdoor dus nu lekker met ons meekijken in de keuken. Dag 2: hij klimt al zelf de leertoren op en af en vindt het dus een erg fijne toren. Ik hoop natuurlijk wel dat er ooit een optie komt waarbij je er wellicht een glijbaan aan kunt bevestigen.
Lid van WebwinkelKeur sinds 2024
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.
- Jessie Peirlinck
- Wendy
Heel erg blij met de leertoren van Toadly! Mooi design en onze peuter maakt er graag gebruik van. Nadat er een kleine beschadiging op was gekomen hele goede service ontvangen van Toadly. Zeker een aanrader!
Hoe zou je Toadly beoordelen?
- Jean-Paul Gillissen
Zeer goede communicatie en vlugge levering.
- Raphael
De leertoren is perfect voor onze dochter. Ze heeft er veel plezier van. Wanneer wij staan te koken komt ze gezellig kijken via de Sophia leertoren en snoept ze af en toe wat groente of fruit mee. Er miste een aantal schroeven, dit is direct opgelost. Twee dagen later ontving ik nieuwe schroeven.
- Walter paymans
Woensdag besteld maar nog niet binnen helaas. Wordt waarschijnlijk maandag 🤷♂️ Tzt laat ik weten hoe het bevalt
- Geert Van De Berg
Snel en eenvoudig besteld en geleverd