TogetherSm@rt
Together Sm@rt is een samenwerking tussen 4 vrienden die ieder zijn/haar eigen expertise heeft, en besloten hebben de krachten te bundelen "We are stronger Together than Alone"
Daardoor kunnen wij de vraag van zowel de zakelijke als de particuliere klant beantwoorden op diverse expertises.
Van Exclusieve food producten vanuit alle delen van de wereld tot handgemaakte steigerhouten meubels op maat.
Together we can do great Things
De zekerheden van https://www.togethersmart.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.