Tomtronics
TomTronics (voorheen Tommy's in en verkoop) is gespecialiseerd in het verkopen van refurbished laptops en computers.
Wij zijn officieel gestart met de onderneming in 2016.
Wij hebben 3 jaar een winkel gehad in het centrum van Hardenberg, toen de corona maatregelen van start gingen hebben wij de keus gemaakt om de online markt in te duiken.
En dat is geen verkeerde keus geweest, wij voorzien nu dagelijks mensen van refurbished laptops.

Bij TomTronics in Hardenberg bent u op het juiste en goedkoopste adres om veilig online een refurbished laptop te kopen.
Wij zijn pas tevreden als de klant dat is!

Bedankt voor uw vertrouwen in ons.

laptops computers notebooks
De zekerheden van https://www.tomtronics.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Tegenwoordig worden alle elektrische apparaten veel te snel vernietigd terwijl ze nog lang niet aan hun einde zijn. Tomtronics geeft de apparaten een 2de kans doormiddel van het aanbieden van refurbished artikelen. Wij houden ons vooral bezig met het in en verkopen van Notebooks, Dekstop PC, tablets en meer. Via deze weg dragen wij ons steentje bij aan een beter milleu.

Om onze klanten te voorzien van 100% zekerheid voor een geschikt en betrouwbaar apparaat worden al onze machines alvorens getest, gereinigd en grondig onderzocht voor ze de verkoop in gaan. Op deze manier kunnen wij een gegarandeerde werking bieden van onze producten!


Bekijk Manifest