Tomtronics
Wij zijn officieel gestart met de onderneming in 2016.
Wij hebben 3 jaar een winkel gehad in het centrum van Hardenberg, toen de corona maatregelen van start gingen hebben wij de keus gemaakt om de online markt in te duiken.
En dat is geen verkeerde keus geweest, wij voorzien nu dagelijks mensen van refurbished laptops.
Bij TomTronics in Hardenberg bent u op het juiste en goedkoopste adres om veilig online een refurbished laptop te kopen.
Wij zijn pas tevreden als de klant dat is!
Bedankt voor uw vertrouwen in ons.
Vic Merewood
ik wacht steeds
René de Torbal
Perfect product (laptop), goede service. Overtreft verwachtingen voor een scherpe prijs!
Hoe beoordeel je Tomtronics?
Frank Ahenkorah
Ik be tevreden met de laptop
Eloy
Levering laat een paar dagen op zich wachten. Maar laptop ziet er netjes uit. Het snoer van de adapter bevatte nog wat lijmresten van een label, die ik zelf maar schoongemaakt heb. Voor de rest prima. Laptop zat netjes ingepakt.
Hans Heijers
Zeer snel en goed verpakt aangekomen
Arjan Kok
Laptop doet het goed, en zonder schade geleverd. Vooruit betalen is bij dit bedrijf veilig
Marieke Snellen
De levering duurde een paar dagen maar ik denk maar zo, goed werk heeft tijd nodig. Artikel was netjes ingepakt en werd netjes geleverd. Alles werkt naar behoren. Ik zou hier zeker weer terug komen voor een nieuw product.
Michiel Koperdraat
Snel, duidelijk, vriendelijk, realistisch geprijsd, kortom: zoals het hoort!
Jan
Prima service en laptop werkt als een trein.
Glenn Buitenhuis
Goede service en goede laptop
Jan Jaap Nieboer
Prima laptop, prima prijs/kwaliteit en prima ondersteuning!
...
Snelle levering, prettig en persoonlijk contact bij vragen etc.
Roy Snijders
Alles netjes ontvangen en ook aanpassing goed doorgevoerd
Erwin Vos
Ik heb onlangs een laptop besteld bij Tomtronics. Ik had de laptop supersnel in huis. Product was prima verpakt, zag er super netjes uit en hij werkte ook perfect.
Nadien een vraag gesteld over het product en dat werd ook supersnel en goed beantwoord.
Kortom. Supertevreden, ik geef de volle 5 sterren. -
Mark Rondema
Service gericht, snel en vriendelijk!
MGH Beekman
Snelle levering, en apparaat voldoet volledig aan beschrijving. In goede staat betekende in dit geval, geen enkel krasje.
Stefan van Leeuwen
Scherpe prijzen en top service
Willem Keim
Goed apparaat, DHL bracht het, uitpakken en alles werkt Dus Prima geregeld.
J. Withaar
Laptop aangeschaft en kreeg goed advies en uitleg. Behulpzaam. Kan altijd contact opnemen voor advies en ondersteuning
Rinke Buining
Prima service