Topgezondheidsproducten

Topgezondheidsproducten

Mediphos OTC Consumer Health B.V. levert gezondheids- en verzorgingsproducten voor consumenten die kwaliteit, innovatie en duurzaamheid naast een goede werking belangrijk vinden. Voor mensen die verantwoordelijkheid nemen en die zichzelf willen behandelen in het geval van kleine kwalen, zich goed willen verzorgen of goed willen beschermen met topproducten. De Herbapharm divisie is gespecialiseerd in bad en body producten.

Mediphos OTC maakt onderdeel uit van Mediphos Group B.V. waarbij de zusterfirma Mediphos Medical Supplies B.V. als onafhankelijke, zelfstandige import/ handelsonderneming van humane in-vitro diagnostica alle diensten verzorgt. Daarmee wordt voldaan aan alle eisen om op betrouwbare wijze, hoogwaardige producten te leveren van een aantal daartoe geselecteerde leveranciers vanuit de gehele wereld, met een hoge mate van kennis en service voor een redelijke prijs. Mediphos is ISO gecertificeerd.
10
1 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
  • willemien
    Review voor Topgezondheidsproducten

    je besteld, binnen 2 uur wordt het a verzonden en de dag erop is het bezorgd , ik gebruik DE AXA COOL spray voor MIJN Spierziekte , deze spray, blauwe sprayflacon werkt perfect samen met medicatie voor Dunne Vezel Neuropathie , je voeten doen vaak zoveel pijn waardoor als je deze spray op je zolen flink inspuit, wordt het koud en daarna is de kou erger dan de pijn, binnen 15 min voelen je voeten weer draaglijker voor 4 uren EEN ECHTE AANRADER VOOR DEZE AANDOENING !!