Topgezondheidsproducten

Topgezondheidsproducten

Consumedix B.V. levert gezondheids- en verzorgingsproducten voor consumenten die kwaliteit, innovatie en duurzaamheid naast een goede werking belangrijk vinden. Voor mensen die verantwoordelijkheid nemen en die zichzelf willen behandelen in het geval van kleine kwalen, zich goed willen verzorgen of goed willen beschermen met topproducten.

Consumedix voldoet aan alle eisen om op betrouwbare wijze, hoogwaardige producten te leveren van een aantal daartoe geselecteerde leveranciers vanuit de gehele wereld, met een hoge mate van kennis en service voor een redelijke prijs. Consumedix is ISO gecertificeerd.
9,2
5 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
  • willemien
    Review voor Topgezondheidsproducten

    je besteld, binnen 2 uur wordt het a verzonden en de dag erop is het bezorgd , ik gebruik DE AXA COOL spray voor MIJN Spierziekte , deze spray, blauwe sprayflacon werkt perfect samen met medicatie voor Dunne Vezel Neuropathie , je voeten doen vaak zoveel pijn waardoor als je deze spray op je zolen flink inspuit, wordt het koud en daarna is de kou erger dan de pijn, binnen 15 min voelen je voeten weer draaglijker voor 4 uren EEN ECHTE AANRADER VOOR DEZE AANDOENING !!