Topplantenshop
Topplantenshop maakt het online shoppen van tuinplanten zo makkelijk mogelijk maken, wij begrijpen natuurlijk dat u veel liever in uw tuin bezig bent, dan op het web te zoeken naar de juiste tuinplanten. Door onze kant en klare samengestelde tuinbeplantingen (borderbundels) met beplantingsplan is het super makkelijk om een prachtige tuin aan te leggen! Daarom proberen wij zo goed mogelijk de juiste informatie en eigenschappen over de planten, aanplant & onderhoud tips te delen via webshop. Door te bestellen via onze webshop draagt u ook een steentje bij aan het milieu: Met onze 100% gerecycled PET-plastic verpakkingen, maken we het mogelijk om onze planten op een milieu verantwoordelijke manier naar u te verzenden. Omdat onze verpakking uit 100% gerecycled PET-plastic bestaat zijn wij in staat om samen met onze leverancier 150 ton Post Consumer Waste per dag te recyclen
De zekerheden van https://www.topplantenshop.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest