Topplantenshop
Heel benieuwd
Alles heel goed verpakt
Cora Blonk
Alles keurig afgeleverd. Plantjes netjes verpakt. Met spanning wachten we af op het resultaat.
Hoe beoordeel je Topplantenshop?
Lianne
Netjes bezorgd op de afgesproken dag. Wel een tip, er zat een prima uitleg bij geleverd maar via de site vond ik een betere uitleg. Nu afwachten hoe de border gaat bloeien
Ingrid Van Helmond
Snelle en correcte levering. Planten goed verpakt met mooi plantschema erbij.
Paul
Levering perfect verpakt. Planten zijn in prima conditie afgeleverd. Duidelijke plantinstructie.
C. Hamelink
Mooie planten zien er goed uit. Uitstekend verpakt.snelle levering
Leon
Erg mooie planten maar levering duurde lang en kwam op een dinsdag had nog gemaild op donderdag of vrijdag geen antwoord op gehad maar meer als een week later zo ineens geleverd op dinsdag kwam thuis niet erg handig uit
Donné HERMANNS
Ondanks een foutje bij de afhandeling van de levering, een zeer klantvriendelijke oplossing. Prima planten, fijne communicatie.
Henk
Keurig geleverd en goed zorgvuldig verpakt. Planten zien er goed uit
Aurore Van Bogaert
Très bonne livraison
Hannie Bouwman
Planten waren goed verpakt.
Helma Rossen
Snelle levering, mooie planten, op dezelfde dag nog antwoord op mijn vraag ( via de mail )
Angelique van Ratingen
Ik had 24 planten besteld en heb maar de helft gekregen. Heel jammer. Verder wel van goede kwaliteit!
Hannie Wilbers
De geleverde plantjes kwamen niet overeen met het beplantingsplan waarop stond aangegeven waar de plantjes geplaatst moesten worden. Daardoor heb ik alsnog zelf alles moeten uitzoeken.
Fleur Beenen
Heel goed verpakt en snel geleverd
Merijn Mulder
Goede prijzen en goede kwaliteit plantjes. Snelle verzending en uitstekende service! Ze hadden per ongeluk maar 1 plant bezorgd waar ik er 3 van had besteld. Als correctie stuurden ze kosteloos een doos met 6 stuks na :-)
Anna Hoekman
Planten in prima conditie aangekomen.
Michelle Smits
Planten zouden met zorg verpakt worden, helaas veel slechte steeltjes tussen de planten, bloempjes lagen er allemaal af en de plantem waren zeer klein van stuk..
Helene Kielman
Mooie en verzorgde plantjes. Goeie kluit en goed vochtig. Verpakking top.
Kim
Mooie planten, netjes verpakt voor bezorging!