Topplantenshop
Topplantenshop maakt het online shoppen van tuinplanten zo makkelijk mogelijk maken, wij begrijpen natuurlijk dat u veel liever in uw tuin bezig bent, dan op het web te zoeken naar de juiste tuinplanten. Door onze kant en klare samengestelde tuinbeplantingen (borderbundels) met beplantingsplan is het super makkelijk om een prachtige tuin aan te leggen! Daarom proberen wij zo goed mogelijk de juiste informatie en eigenschappen over de planten, aanplant & onderhoud tips te delen via webshop. Door te bestellen via onze webshop draagt u ook een steentje bij aan het milieu: Met onze 100% gerecycled PET-plastic verpakkingen, maken we het mogelijk om onze planten op een milieu verantwoordelijke manier naar u te verzenden. Omdat onze verpakking uit 100% gerecycled PET-plastic bestaat zijn wij in staat om samen met onze leverancier 150 ton Post Consumer Waste per dag te recyclen
8,9

• Heel benieuwd

Alles heel goed verpakt

• Cora Blonk
    Geverifieerde klant van Topplantenshop

Alles keurig afgeleverd. Plantjes netjes verpakt. Met spanning wachten we af op het resultaat.

• Hoe beoordeel je Topplantenshop?

• Lianne
    Geverifieerde klant van Topplantenshop

Netjes bezorgd op de afgesproken dag. Wel een tip, er zat een prima uitleg bij geleverd maar via de site vond ik een betere uitleg. Nu afwachten hoe de border gaat bloeien

• Ingrid Van Helmond
    Geverifieerde klant van Topplantenshop

Snelle en correcte levering. Planten goed verpakt met mooi plantschema erbij.

• Paul
    Geverifieerde klant van Topplantenshop

Levering perfect verpakt. Planten zijn in prima conditie afgeleverd. Duidelijke plantinstructie.

• C. Hamelink
    Geverifieerde klant van Topplantenshop

Mooie planten zien er goed uit. Uitstekend verpakt.snelle levering

• Leon
    Geverifieerde klant van Topplantenshop

Erg mooie planten maar levering duurde lang en kwam op een dinsdag had nog gemaild op donderdag of vrijdag geen antwoord op gehad maar meer als een week later zo ineens geleverd op dinsdag kwam thuis niet erg handig uit

• Donné HERMANNS
    Geverifieerde klant van Topplantenshop

Ondanks een foutje bij de afhandeling van de levering, een zeer klantvriendelijke oplossing. Prima planten, fijne communicatie.

• Henk
    Geverifieerde klant van Topplantenshop

Keurig geleverd en goed zorgvuldig verpakt. Planten zien er goed uit

• Aurore Van Bogaert

Très bonne livraison

• Hannie Bouwman
    Geverifieerde klant van Topplantenshop

Planten waren goed verpakt.

• Helma Rossen
    Geverifieerde klant van Topplantenshop

Snelle levering, mooie planten, op dezelfde dag nog antwoord op mijn vraag ( via de mail )

• Angelique van Ratingen
    Geverifieerde klant van Topplantenshop

Ik had 24 planten besteld en heb maar de helft gekregen. Heel jammer. Verder wel van goede kwaliteit!

• Hannie Wilbers
    Geverifieerde klant van Topplantenshop

De geleverde plantjes kwamen niet overeen met het beplantingsplan waarop stond aangegeven waar de plantjes geplaatst moesten worden. Daardoor heb ik alsnog zelf alles moeten uitzoeken.

• Fleur Beenen
    Geverifieerde klant van Topplantenshop

Heel goed verpakt en snel geleverd

• Merijn Mulder
    Geverifieerde klant van Topplantenshop

Goede prijzen en goede kwaliteit plantjes. Snelle verzending en uitstekende service! Ze hadden per ongeluk maar 1 plant bezorgd waar ik er 3 van had besteld. Als correctie stuurden ze kosteloos een doos met 6 stuks na :-)

• Anna Hoekman
    Geverifieerde klant van Topplantenshop

Planten in prima conditie aangekomen.

• Michelle Smits
    Geverifieerde klant van Topplantenshop

Planten zouden met zorg verpakt worden, helaas veel slechte steeltjes tussen de planten, bloempjes lagen er allemaal af en de plantem waren zeer klein van stuk..

• Helene Kielman
    Geverifieerde klant van Topplantenshop

Mooie en verzorgde plantjes. Goeie kluit en goed vochtig. Verpakking top.

• Kim
    Geverifieerde klant van Topplantenshop

Mooie planten, netjes verpakt voor bezorging!