Topsy Fashion
Bij Topsy kunt terecht voor alle trendy en modieuze merken. De grote winkel bestaat uit vier etages en biedt voor de modebewuste vrouw een ruime keuze uit het assortiment. Elke etage heeft zijn eigen huiselijke sfeer met zijn eigen collecties. Hierdoor onstaat het gevoel dat er verschillende winkels in een winkel zijn. Zo is er voor elk wat wils. U krijgt van onze verkoopsters persoonlijke aandacht, onder het genot van een kopje koffie of thee en u verlaat de winkel met een prettig gevoel. Geen week is hetzelfde bij Topsy Doordat wij wekelijks opnieuw inkopen, zijn de collecties altijd afwisselend en up-to-date.
De zekerheden van https://www.topsy-fashion.nl/
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.