• Regelmatige monitoring

Torven B.V. heeft 1 4 ster reviews 1
Torven B.V. heeft 0 3 ster reviews 0
Torven B.V. heeft 0 2 ster reviews 0
Torven B.V. heeft 0 1 ster reviews 0

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.

1. Dhr. Groots

Overzichtelijke en rustige website met duidelijke uitleg. Helm kwam in een zeer nette verpakking aan. Maatruil ging ook zeer vlot.

2. Caroline Swarts

Ik wilde al langer een fietshelm, maar vond veel modellen nogal sportief of lomp. Deze helm oogt juist rustig en stijlvol. Hij sluit mooi aan, zit stevig zonder te knellen en past goed bij mijn dagelijkse fietsritten door de stad. Vooral de afwerking en het draagcomfort vallen positief op. Ik heb voor mijn dochter eenzelfde kleur aangeschaft. Uiteraard wel een kinderhelm.

3. Hoe zou je Torven B.V. beoordelen?

4. Rob Beenen

"Goed geholpen met de maat" Ik twijfelde tussen twee maten en kreeg snel een duidelijke reactie. Dankzij het advies heb ik de juiste maat besteld. Fijn dat er echt werd meegedacht.

5. Debbie

"Prettige helm voor op de duofiets" Ik gebruik deze helm tijdens ritten op de duofiets. Hij zit comfortabel, is gemakkelijk af te stellen en blijft tijdens het fietsen goed op zijn plaats. Ook bij langere ritten voelt de helm niet zwaar aan. Een fijne helm die mij een veilig en vertrouwd gevoel geeft, zodat we samen ontspannen van onze fiets