Trampoline.nl | Avyna

Trampoline.nl | Avyna

Trampoline.nl, dé online webshop voor jouw trampoline, onderdelen en ander buitenspeelgoed. Onze producten zijn echte kwaliteitsproducten die jarenlang mee gaan. Bekijk ons ruime assortiment op www.trampoline.nl
De zekerheden van https://www.trampoline.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Avyna is producent en ontwerper van trampolines, springkussens, voetbal- en hockeydoeltjes en alles wat daarbij komt kijken. Vanuit onze website trampoline.nl verkopen we hoogwaardige kwaliteit trampolines, springkussens, doeltjes, onderdelen en accessoires.

Al sinds 1999 zijn we dag in en dag uit bezig met het produceren van buitenspeelgoed. Met meer dan twintig jaar ervaring hebben we al veel geleerd op het gebied van consumentenvoorkeuren en kwaliteit. Iedere dag brengt ons nieuwe inzichten en zo ontwikkelen wij ons continu. Ons team van deskundigen staat op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur voor je klaar.


Bekijk Manifest