Trapgenie
Uw oude trap renoveren binnen 1 dag?
Dat kan! Maar niet altijd.. Om een trap zo strak en vakkundig mogelijk te plaatsen kan het net iets langer duren.. Dankzij ons handige trede-over-trede-systeem gaat het wel razendsnel en u kunt het ook gemakkelijk zelf monteren. Echter moet u wel een handige inzicht hebben en eerder klussen hebben afgerond. Het is namelijk wel een tikje moeilijker dan een laminaatvloer leggen! Ons producten zijn zo ontworpen dat u ze naadloos bovenop oude treden en stootborden plaatst. Rechte trap, kwartslagtrap of trap met overloop: De treden zaag je moeiteloos op maat van elk type trap, en plaats je zonder problemen op elke ondergrond.
De zekerheden van https://www.trapgenie.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.