Trekhakenspecialist.nl

Trekhakenspecialist.nl

De eerste leverancier op internet (2006) met het grootste aanbod van Europa (25000 trekhaken). Op onze website vindt u trekhaken en voertuig specifieke bekabeling voor nagenoeg alle merken en type auto's. Wij leveren trekhaken van alle Europese A-merken zoals Westfalia, Brink, Bosal, GDW, Witter, Urbeni, Umbra en MVG. Al deze merken beschikken over een Europese type goedkeuring en hebben een goede pasvorm om een correcte montage te garanderen.
6,5
11 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 11 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

 • peter
  Review voor Trekhakenspecialist.nl

  na een verkeerde levering en verschillende e-mails het juiste artikel ontvangen. wel wat moeten wachten op artikel maar dat kwam door backorder van leverancier door coronatijden.

 • Rob Grundeken
  Review voor Trekhakenspecialist.nl

  Ik heb een afneembare trekhaak van het merk Oris met een wagenspecifieke ECS 13 polige kabel besteld voor mijn Renault Kadjar. Alles is prima en netjes geleverd binnen 2 dagen zonder problemen. Netjes ook een track and trace code ontvangen van het koeriersbedrijf DPD.

 • Hoe beoordeel je Trekhakenspecialist.nl?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Henk
  Review voor Trekhakenspecialist.nl

  Prima service ervaren. Ik was de afneembare kogel kwijt van mijn trekhaak. Moest elders een complere trekhaak kopen, losse kogels kon men niet leveren voor mijn auto. Meerdere adressen geprobeerd. Trekhaakspecialist kon dat wel, tegen een redelijke prijs. Na betaling keurig mailtjes ontvangen om het juiste type nummer vast te stellen. Bericht ontvangen dat leverantie vanwege Corona wat langer zou kunnen duren en binnen 2 weken een pakketje uit Perugia (Italië) met de perfect passende kogel en eventueel benodigd montage materiaal. Echt een aanrader qua service en zorgvuldigheid.

 • R
  Review voor Trekhakenspecialist.nl

  Vrijdag besteld vandaag in huis. Snelle service!

 • christine Kramer
  Review voor Trekhakenspecialist.nl

  Wij hebben telefonisch contact gehad en hadden een vraag over een trekhaak
  We zouden terug gebeld worden
  Normale situatie zou je zeggen...maar je word niet terug gebeld
  Vervolgens omdat we de trekhaak snel nodig hadden de bestelling voor 10.00 uur geplaatst zodat deze de volgende dag geleverd kon worden.
  Netjes met iDeal betaald krijg je een orderbevestiging binnen dat de bestelling verstuurd gaat worden als je betaald hebt terwijl het van de rekening was afgeschreven Dus maar eens gaan bellen
  Dan herhaalt wat later blijkt een vast patroon bij dit bedrijf
  Ze nemen de telefoon op en zeggen heeft u een ogenblik geduld
  Na een minuut krijg je een dame aan de telefoon stel je je vraag en zegt u wordt terug gebeld zonder je naam of ordernummer te vragen
  Maar je wordt niet terug gebeld of gemaild
  Zo na 7 keer terug bellen blijft het ritueel zich herhalen
  Geen trekhaak maar wel betaald
  Iemand anders met een ander telefoonnummer laten bellen en ook hij kreeg dezelfde werkwijze te horen.
  Een klacht ingediend bij webwinkel keur en een 15 minuten later wordt ik gemaild met de mededeling dat de trekhaak niet meer leverbaar is en dat het geld terug gestort gaat worden..
  Is netjes gebeurd maar niet de gang van zaken.
  Trekhaak is trouwens nog steeds te bestellen in de webshop

  Tip bel eerst met een vraag en vragen ze eerst om even geduld en zeggen ze vrij snel u wordt terug gebeld ben dan op uw hoede.
  Gezien ze mij niet persoonlijk hebben terug gebeld twijfel ik sterk aan trekhakenspecialist.nl • Kris
  Review voor Trekhakenspecialist.nl

  Zeer ontevreden. Dit bedrijf heeft z’n bestelproces prima op orde, maar als je betaald hebt, leveren ze niet meer. Op mails wordt niet gereageerd en als je belt, wordt beloofd dat je teruggebeld wordt. Helaas gebeurt dat ook niet. Dit is geen manier van zaken doen, en ik raad dit bedrijf dan ook af.

 • Rob
  Review voor Trekhakenspecialist.nl

  Onlangs een oude auto voor erbij gekocht en hiervoor op zoek naar een trekhaak. Binnen notime een passend advies gekregen en na aankoop razendsnel geleverd. Super, volgende keer zeker weer!!

 • Frank
  Review voor Trekhakenspecialist.nl

  Ik had bij de trekhaak een universele kabelset gekocht, wat bleek dat dit niet zomaar aangesloten mocht worden. het moet echt een voertuigspecifieke zien. Ben nu al bijna 1,5 week bezig om antwoord te krijgen op mijn ruil verzoek. tot op heden nog steeds niet ontvangen. Je mag binnen 14 dagen retourneren maar ben ban dat ik zo het antwoordt krijg dat de 14 dagen al voor bij zijn. Wanneer je iets besteld en geen service nodig hebt ben je hier aan het juiste adres. maar als je service nodig hebt ben je aan de goden overgeleverd

 • J.H.M. Kösters
  Review voor Trekhakenspecialist.nl

  Bestelde artikel was niet conform de beschrijving.

 • bcg van Seggelen
  Review voor Trekhakenspecialist.nl

  Trekhaak en set gekocht.
  Tracking en mail ontvangen dat de levertijd 2 in plaats van 1 werkdag zou worden.
  Past perfect en goede prijs.
  De volgende koop weer bij jullie TOP

 • Laad meer