Triathlonwinkel.nl

Triathlonwinkel.nl

Specialist in wetsuits, trisuits, zwemkleding, bijbehorende accessoires en zwemtrainingen
De zekerheden van https://www.triathlonwinkel.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2014

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Triathlonwinkel, een triathlon- en zwemspeciaalzaak in Uden. De winkel, centraal gelegen in de driehoek Noord-Brabant, Limburg en Gelderland, is gespecialiseerd in triathlon en zwemmen . Vanaf de snelweg A50 afslag Zeeland/Uden centrum sta je binnen 3 minuten bij ons in de winkel. 5 dagen per week zijn wij geopend en is er ruim 400m2 gevuld met triathlonkleding, zwemkleding en materialen.
En wat helemaal uniek is: in de winkel staat een 'tegenstroom zwembad', waarin wetsuits getest kunnen worden! Het zwembad zit vol met camera's die je zwemtechniek vastleggen. Er is altijd wel wat tijd om je even te voorzien van een handige techniektip.


Bekijk Manifest