Wasmachine gekocht met n schoonheidsfoutje volgens hun maar denk eerder refurbished maar in mijn geval gewoon een kapotte wasmachine die niet eens aan gaat geleverd .Meteen maar gemaild na levering om mezelf in te dekken via whatsapp .Wordt dus gewoon genegeerd en wat ik bij vorige slechte reviews lees is niet mals .Dat klanten zelf schade hebben gemaakt garantie tot aan de deur zeg maar .Zit nu met n wasmachine die t niet doet gelukkig in termijn maar toch teleurstellend beter koop je gewoon 1 in de winkel of bij een gevestigde naam .De rest zoals 3x J is gewoon n gok en die 100 euro korting
Lid van WebwinkelKeur sinds 2021
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.
- gary
- Cees
Refurbished stofzuiger gekocht. Deze werd zeer snel geleverd. Helaas na 2 weken ging de stofzuiger kapot. 1 belletje en het werd geregeld. Stofzuiger mocht ik terug sturen en binnen paar dagen werd geld terug gestort. Super service. 4 sterren ipv 5 omdat toch de stofzuiger kapot ging
Hoe zou je Triple J Online beoordelen?
- Buzzy
zeer slecht bedrijf,leveren kapotte spullen en laten niks meer van ze horen.ik raad dit bedrijf ten zeerste af.
- Marjolein
Helemaal tevreden..hele kleine beschadiging aan de dozen maar producten helemaal perfect!