Trisq
Imke
Mooie producten, heel blij met het bamboe rolgordijn. Ook hele fijne en goede service toen een probleem was. Zou hier zeker opnieuw kopen.
Ria Van Onselen
Uitstekende service, goede informatie, vriendelijk en meedenkend.
Hoe beoordeel je Trisq?
Jet Eshuis
Hele snelle levering en mooie bamboe rolgordijnen!
Sylvie
Na meer dan een jaar geleden besteld en betaald te hebben, na verschillende mails en zelfs telefoons, nog steeds bestelling niet ontvangen. Op laatste mail zelfs geen reactie meer gekregen.
Antwoord van TrisqHallo Sylvie,
De producten die jij bestelde zijn toentertijd helaas uit het assortiment gehaald.
We hebben hierover reeds contact met jou gehad en gaan/gingen ervan uit dat het probleem zo ook naar tevredenheid was opgelost. We zoeken nogmaals contact met jou.
^K -
Emveebee
Snel geleverd en mooie kwaliteit.
Tamara
Geleverd op de gewenste dag! Heel blij met de bamboe rolgordijnen: blokkeren genoeg en laten ook voldoende licht door. Precies goed! Gemakkelijk op te hangen en van goede kwaliteit voor de perfecte prijs. Bedankt!
Afke Berger
Snelle bezorging, mooi product, vriendelijke medewerkers. Ik had een probleem met één van de rolgordijnen en kreeg na een telefoontje meteen een nieuw exemplaar opgestuurd.
Mark Ooms
Super vriendelijke klantenservice + snelle levering
Marcel van der Blom
goede service!
Richard
Super service en vriendelijke klantenservice en de kwaliteit van onze bestelde rolgordijnen waren hoger dan verwacht. Tot de volgende bestelling!!
Karin
Behulpzaam en vriendelijk, super snelle levering (smiddags om 1530 bestelling gedaan, volgende ochtend om 9.30 bestelling geleverd!) Klasse!
Marcus Opdam
Bezorging duurde iets langer dan verwacht. Toen het geleverd werd was er een probleempje bij de geleverde spullen. Werd geweldig opgelost. Geen andere woorden voor.
Dennes en Geesje
Geweldige service, vriendelijke meneer aan de telefoon. Na 1 dag al in huis! En dat in Coronatijd. Een aanrader!
Dorien
Geweldige klantenservice, snelle verzending en mooie producten!
Viviane Cotteleer
Aankoop voldoet aan de verwachting. Snelle levering.
NMF Bakker
Mooi product voor redelijke prijs- mooi bevestigingssysteem
Janieta Van Genderen
Prima luxaflex in mooie kleuren en keurig op tijd geleverd
Nico Weerman
Vlotte levering, goed verpakt, duidelijke montagehandleiding
Marion Polman
Goed snel